Billån

Real Finans er en betydelig aktør i det Norske markedet for bank og finansinstitusjoner. Med 20 års erfaring er Real Finans en trygg, sikker og seriøst låneaktør. 

Real Finans tilbyr deg som kunde opp till full finansiering av din neste bil med en løpetid på inntil 10 år. Du får en personlig rådgiver ved låneopptaket og en egen sjekkliste ved kjøp og salg. 

Real Finans har i en rekke uavhengige undersøkelser vist seg å være meget konkurransedyktige når det kommer til rentebetingelsene. Foruten om å tilby lån til Bil, båt og MC, kan du også søke om boliglån, forbrukslån og kredittkort.

Besøk hjemmesiden til Real Finans i dag for å lese mer om deres tilbud og betingelser.


Bilfinaniseringskalkulator
Har du virkelig råd til ny bil? Ved kjøp av ny bil må de fleste finansiere den ved hjelp av lån. Før du undertegner lånepapirene kan det være greit å foreta en beregning om du virkelig har råd til den nye bilen.

Ofte kan det være vanskelig å sette seg inn i hva den egentlige og faktiske kostnaden blir ved et nytt lån. Ved å bruke en nokså enkel kalkulator så kan du enkelt komme frem til den månedslige nettokostnaden som ditt nye billån vil gi deg. 

En bilfinansieringskalkulator regner ut månedsbeløpet på billånet og foreslår en plan for sparing om du ikke har 35% av bilprisen i egenkapital. Renten som legges til grunn i regnestykket er basert på de billigste tilbyderne i markedet på det aktuelle tidspunktet. 


De beste måtene å finansiere bilen på 
De beste betingelsene får du ikke ved å finansiere bilen gjennom vanlige billån. Det finnes nemlig bedre løsninger som er enklere enn du kanskje ville trodd. 

Ved å finansiere bilen din gjennom boliglånet vil du kunne oppnå langt bedre betingelser enn ved et vanlig billån. De fleste banker vil godta en refinansiering av boliglån og ved mange år med kraftig stigende boligpriser i landet vil de aller fleste ha ledig pantesikkerhet i boliglånet. På denne måten kan man enkelt få økt boliglånet og dermed få kapital til å kjøpe ny bil. Grunnen til at dette er en bedre løsning er rett og slett fordi boliglånene har en vesentlig lavere rente enn de vanlige billånene.

Lån av arbeidsgiver kan være et annet bra alternativ. Mange arbeidsgivere tilbyr deres ansatte lån selv om disse dog ofte er begrenset. Denne måten kan allikevel vær meget gunstig å benytte seg av, da den skaffer til veie god egenkapital som du kan benytte ved et eventuelt annet lån. Fordelen med lån fra arbeidsgiver er at dette er usikrede lån slik at du ikke får noen andre utgifter som f.eks gebyrer og tinglysning. Renten er mye lavere enn det du kan få hos de sikrede lånene hos bankene og finansinstitusjonene.