Bruktimport
Biløkonomi
Tester
Listepriser
EU-kontroll
Billån
Sikkerhet
Diverse
 
Annonsering
Linker
Forside

 


De beste betingelsene får du ikke ved å finansiere bilen gjennom vanlige billån. Det finnes nemlig bedre løsninger som er enklere enn du kanskje ville trodd.

Ved å finansiere bilen din gjennom boliglånet vil du kunne oppnå langt bedre betingelser enn ved et vanlig billån. De fleste banker vil godta en refinansiering av boliglån og ved mange år med kraftig stigende boligpriser i landet vil de aller fleste ha ledig pantesikkerhet i boliglånet. På denne måten kan man enkelt få økt boliglånet og dermed få kapital til å kjøpe ny bil. Grunnen til at dette er en bedre løsning er rett og slett fordi boliglånene har en vesentlig lavere rente enn de vanlige billånene.

Lån av arbeidsgiver kan være et annet bra alternativ. Mange arbeidsgivere tilbyr deres ansatte lån selv om disse dog ofte er begrenset. Denne måten kan allikevel vær meget gunstig å benytte seg av, da den skaffer til veie god egenkapital som du kan benytte ved et eventuelt annet lån. Fordelen med lån fra arbeidsgiver er at dette er usikrede lån slik at du ikke får noen andre utgifter som f.eks gebyrer og tinglysning. Renten er mye lavere enn det du kan få hos de sikrede lånene hos bankene og finansinstitusjonene.

 

 

 


Registreringsnummer.no
| Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Registreringsnummer.no 2010