Bruktimport
Biløkonomi
Tester
Listepriser
EU-kontroll
Billån
Sikkerhet
Diverse
 
Annonsering
Linker
Forside

 

Når kulden setter inn er det ekstra viktig å ta vare på bilen din. Vi gir deg rådene du bør følge for å sikre bilen din en best mulig vinter.

Du bør tenke over strømforbruket ditt på vinterhalvåret når du er i bilen. Dette gjelder spesielt når du kjører korte turer. Typiske faktorer som trekker mye strøm er: varme i setene, viften på full styrke, varmetrådene i bakvinduet, GPS og annet elektronisk utstyr.

Karosseriet og lakken på bilen din trenger ekstra pleie om vinteren. Sjekk at det ikke er kommet stensprutskader eller andre lakkskader. Vær særlig nøye med å sjekke fronten på bilen din. Er det en lakkskade bør du oppsøke et verksted snarest for å utbedre feilen.

Lakken på bilen din bør voksbehandles før vinteren setter inn for fullt. Denne behandlingen bør gjenntas 2-3 ganger gjennom vinterhalvåret.

Har du stoffmatter i bilen din, bør disse skiftes ut med gummimatter i vinterhalvåret. Dette for å unngå fukt i bilen din. Du hindrer også å få dugg på innsiden av bilen ved å bytte til gummimatter.

Smør inn alle gummilistene med silikonstift. På denne måten slipper du fastfryste dører.

Dørlåsene må du sette inn med låsolje for å unngå at dørløsen blir ødelagt. Dette bør gjøres jevnlig, og hver gang etter bilen er vasket.

Unngå å kjøre med lite drivstoff på tanken. På denne måten slipper du kondens i drivstofftanken på bilen din.

Er det kaldt i ditt område, bør du vurdere å få montert en motorvarmer. Dette vil føre til økt levealder på motoren din, sparer miljøet og samtidig gi deg en god og varm bil om morgenen hvis du samtidig monterer en kupevarmer.


 

 

 


Registreringsnummer.no
| Kontakt oss | Linker | Om oss | Privacy Policy
Registreringsnummer.no 2010